Mijn Digitale Zaak

23-09-2022

Ondernemers die gebruik maken van digitale mogelijkheden groeien sneller, zijn winstgevender en werken efficiënter dan ondernemers die dat niet doen. Daarom ondersteunt Mijn Digitale Zaak ondernemers die digitaler willen gaan werken.

 

Het programma Mijn Digitale Zaak biedt ondernemers in de retail een digiscan, onafhankelijk advies, een overzicht van de relevante software of partners én een subsidie. Via mijndigitalezaak-aanbod.nl brengt MKB-Nederland het digitaliseringsaanbod in kaart en ontsluit dat helder en overzichtelijk voor wie ermee aan de slag wil. In het overzicht kun je aan de hand van categorieën en filters gemakkelijk zoeken in het aanbod en kijken welke leverancier bij jou past.

 

Doe de scan!

 

Weet je nog niet waar je moet beginnen? Doe dan de digiscan die de Kamer van Koophandel heeft ontwikkeld. Daarmee krijg je een handig overzicht van de punten die je kunt aanpakken.

 

Deelname aan het programma Mijn Digitale Zaak is kosteloos. Het is een gezamenlijk initiatief zonder winstoogmerk van INretail, KVK en MKB-Nederland in opdracht van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Schakel je een ondernemer in om je te helpen, dan moet je die uiteraard betalen. Maar via het programma is wel subsidie beschikbaar! Deze regeling wordt uitgevoerd door RVO.

 

Ga naar de subsidieregeling

 

Ben jij een ICT-partner die (retail)ondernemers kan helpen? Meld je hier dan aan!