Activiteitenagenda

Tijdens evenementen kan door beeldmakers van organisatoren foto- en filmmateriaal worden gemaakt.
Deze beelden kunnen zij eventueel publiceren via print of digitale kanalen. Op deze beelden kunt u bedoeld of onbedoeld worden vastgelegd. Mocht u dit als een probleem ervaren, raden wij u aan dit te melden via ons contactformulier.

2610
Donderdag 26 oktober i.s.m. OOMT. Veilig werken met dieselmotoremissie in de motorvoertuigen- en tweewielerbranche.
2710
Denk je erover na om jouw business circulair(der) te maken, zodat je beter kunt inspelen op dit soort ontwikkelingen? Tijdens het webinar Circulair Ondernemen van het Versnellingshuis CE krijg je praktische tips en inspirerende verhalen van experts en ervaren ondernemers.

0111
VNO-NCW en MKB-Nederland organiseren op de Dag van het Klimaatakkoord op 1 november een boeiende bijeenkomst met ceo's, ondernemers en politiek over de vraag hoe de industrie de gewenste en noodzakelijke verdere stap naar vergroening kan maken. Centrale vraag: wat is groene industriepolitiek?

0911
Energielabel C is vanaf 1 januari 2023 verplicht voor alle kantoren vanaf 100 m2 oppervlakte. Gebruikt het gebouw te veel energie? Dan mag het niet meer als kantoor worden gebruikt. Het is belangrijk dat ondernemers tijdig zijn geïnformeerd; om daarbij te helpen organiseert MKB-Nederland op 9 november 2021 een gratis webinar.

1911
Op de derde vrijdag van november zetten we alle ondernemers in het zonnetje

2311
De potentiële waarde van standaarden voor het mkb is nog onvoldoende belicht. In samenwerking met SBS organiseert MKB-Nederland daarom dit seminar.

3011
dinsdag 13 november; organisatie: De Baak en VNO-NCW. Tijdens dit exclusieve event duiken we samen met diverse bekende gasten in de wereld van leiderschap anno 2021.

0712
dinsdag 7 december, Turnhout (België)