Handelsmissie naar Boston over toepassingen Artificial Intelligence

06-05-2019

Wilt u zakendoen of kennis opdoen over de nieuwste toepassingen in Artificial Intellicenge (AI, kunstmatige intelligentie)? Ga dan van 16 tot en met 19 juli mee met de economische missie naar Boston onder leiding van minister-president Rutte en missieleider Hans de Boer, voorzitter van ondernemingsorganisatie VNO-NCW.

 

Kansen verkennen

De missie biedt de mogelijkheid voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen om in de omgeving van Boston marktkansen te verkennen en om nieuwe contacten te leggen. Er is gelegenheid voor zakelijke ontmoetingen tijdens diverse programmaonderdelen, zoals seminars, collectieve bezoeken aan relevante bedrijven en overheidsinstanties en handelslunches en -diners.

 

Nederland positioneren

De lancering van de Nederlandse AI-strategie biedt een uitstekende mogelijkheid om Nederland en zijn bedrijfsleven en kennisinstellingen te positioneren als partner voor zakelijke en gezamenlijke onderzoeks- en ontwikkelingstrajecten rondom AI.

 

Datum

Van dinsdag 16 tot en met vrijdag 19 juli.

 

Plaats

Boston, Verenigde Staten.

 

Programma

Bekijk het voorlopige programma (Engelstalig).

 

Kosten

Deelname kost 950 euro per organisatie voor maximaal twee deelnemers. Elke extra deelnemer betaalt 475 euro. Reis en verblijfkosten zijn voor eigen rekening

 

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met 15 mei. Elke deelnemer moet zich apart aanmelden.

Zie hier voor meer informatie.